Raw smøreost med krydderurter

Skrevet d. 20. juni 2018 af
Du har allerede afgivet din bedømmelse.
Vær den første til at bedømme dette indlæg!

Lav din egen lækre smørepålæg, der er skønt tilbehør til grønsags stænger, courgette pasta eller stenalder brød.

Denne smøreost er et fantastisk alternativ til de mange produkter der er lavet på komælk. Det er muligt at nyde en lækker cremet smøreost uden noget som helt skidt i!

Krydderurte smøreost

Ingredienser

– 1 dl cashew nødder (lagt i blød i vand i 2-4 timer)
– 1/2 dl pinjekerner
– 1 tsk gærflager
– 1 spsk citronsaft
– lidt himalaya salt
– Krydderier efter smag (persille, basilikum, provence, dild)
– Evt. 1 spsk vand for bedre konsistens

Hvordan

Alle ingredienser blendes i en god blender eller food processor.
Kan gemmes en dag eller to i køleskab i en lufttæt beholder.