Pas på dit helbred og lær din krop bedre at kende

Uanset hvor godt vi føler, at vi kender vores krop, så er det ikke altid så simpelt. Vores kroppe ændrer sig hele tiden, og nye tilstande og følelser kan opstå med tiden. Det er vigtigt, at vi lytter til vores kroppe, så vi får reageret i tide, hvis noget virker nyt eller fremmed på vores krop. Men den bedste måde du kan passe på dit helbred og lære din krop bedre at kende, er ved at få foretaget en omfattende MR-helkropsundersøgelse. Denne undersøgelse vil kunne undersøge eventuelle forandringer i kroppen, så forebyggende behandling kan blive igangsat i tide.

Sponsoreret indhold

Særlig anbefaling til mænd

Prostata kræft er den hyppigste kræftform hos mænd. Derfor bliver særligt mænd opfordret til at få foretaget en MR-helkropsundersøgelse. Klik her for at læse mere om undersøgelsen. MR er en teknologi, som er særligt god til at finde og vise forandringer i prostata. Den giver også mulighed for at identificere, om det er ondartede forandringer. En MR-undersøgelse indeholder en fokuseret undersøgelse af prostata, så forandringer hurtigt kan identificeres. Dermed kan du hurtigt komme i forebyggende behandling, hvis der er behov for dette.

Du skal ikke kun få foretaget en MR-helkropsundersøgelse, når du kan mærke forskel i kroppen. Selv når du ikke kan føle eller mærke nogen forandring, så anbefales det stadig at få foretaget undersøgelsen, da den kan identificere forandringer som du måske ikke selv kan mærke. Vent derfor ikke med at blive undersøgt, til du har ondt, men få det gjort når du føler dig ovenpå.

Du er i gode hænder

Når du får foretaget en MR-helkropsundersøgelse, så er du i gode hænder. Med over 2000 undersøgelser får du behandling af læger med god erfaring, som kan hjælpe dig igennem undersøgelsen med rådgivning og støtte. Dermed får du en grundig og forståelig forklaring af alle billeder, beskrivelser og tilbagemeldinger, som du vil få som en del af undersøgelsen. Med 2 speciallæger i billeddiagnostik får du også hurtigt en tilbagemelding på dine resultater.

Tøv derfor ikke med at få bestilt en MR-helkropsundersøgelse. Du vil gøre dit helbred en tjeneste, da du dermed er på forkant med eventuelle sygdomme og forandringer, som der kan ske i kroppen. En forbehandling er nemlig altid mere sikker og mindre hård for kroppen end en efterbehandling af en sygdom. Særligt i tilfælde med kræft er det vigtigt, at opdage celleforandringer så tidligt som muligt, så få booket din undersøgelse online allerede i dag.