Osteopati kan hjælpe på følger efter uheld

Lisbeth Hove Vestergaard er osteopat i Kolding. I dette gæsteindlæg kommer hun ind på hvordan osteopati kan hjælpe på følger efter uheld - såsom piskesmæld, hjernerystelse eller fald. Osteopati er en effektiv behandling, hvor man kigger på kroppen som en helhed.

Sponsoreret indhold
Patient prøver oesteopati

Sådan kan osteopati hjælpe dig

I løbet af livet oplever vi alle at komme galt afsted. Vi kan være uheldige i mange forskellige sammenhænge og som oftest kommer kroppen sig igen på egen hånd, hvis vi giver den de rette muligheder for det.

I andre sammenhænge kan vi dog opleve at kroppen har brug for hjælp til at komme sig efter et uheld. Det kan være efter et trafikuheld, som bilist, cyklist eller som fodgænger, hvor man fx kan have fået et piskesmæld eller have slået kroppen. Det kan også være efter et uheld, hvor man på anden vis har slået hovedet og fået en hjernerystelse. Eller efter et fald/styrt hvor man er kommet til skade med andre dele af kroppen.

Hvis du fortsat har smerter i kroppen eller andre symptomer 14 dage efter et uheld, vil det være relevant at kontakte en færdiguddannet osteopat.

Som osteopat er jeg uddannet til at udføre en sikker og grundig fysisk undersøgelse af din krop og vurdere, om der skal laves yderligere udredning som fx røntgen og scanning. Som osteopat er det min opgave at finde årsagen til din smerte og ofte findes årsagen et andet sted, end der hvor du har ondt. Efter et uheld ser jeg ofte at kollisionskraften fra slaget har givet en dybdegående påvirkning af vævet. Som osteopat kigger jeg derfor på din krop som en helhed.

Den osteopatiske behandling skræddersyes til dine problemer, den er blid men effektiv og varetages udelukkende med hænderne som redskab. Ifm. behandlingen vil du desuden modtage råd og vejledning ift. den skade du har pådraget dig.

Hos Osteopatiklinikken i Kolding har vi specialiseret os i behandling af følger efter piskesmæld, hjernerystelse og fald. Du kan læse mere på www.osteopatiklinikken.dk

Du kan finde en færdiguddannet osteopat på www.danskeosteopater.dk