Løb og høretelefoner - Sådan er det bedst

Høretelefoner kan være svære at undvære, når man er på arbejde, ude at træne eller i gang med videoredigering. For mange fylder høretelefoner en stor del af hverdagen. Brugen af høretelefoner ses ofte i forbindelse med computerspil, videoredigering, musik, tv-serier og ved løb, som vi nærmere vil komme ind på.

Sponsoreret indhold

Det kan være rigtig svært at danne sig et overblik over hvilke høretelefoner, som er de bedste på markedet. Det skyldes fordi, at markedet af høretelefoner er mættet markedet, og det kan være for uoverskueligt at vælge imellem til tider – særligt hvis du ikke har et stort kendskab til høretelefoner. 

Årsagen til at høretelefoner er et ’hit’ blandt løbere er, at markedet inden for høretelefoner, har udviklet sig. Vi er gået fra høretelefoner med ledninger til trådløse høretelefoner. Mange vil mene, at høretelefoner med ledninger er en overstået æra – i hvert fald ifølge mange eksperter. Vi oplever en meget bedre lyd i dag. Høretelefoner er blevet mere komfortable at bære rundt på. Batterilevetiden er forlænget og m.m. Dette er nogle af de vigtigste årsager til, at mange går rundt med de nye typer af høretelefoner. Hvis du iagttager markedet i dag af høretelefoner, vil du hurtigt bemærke, at der er sket en stor ændring. Flere producenter af høretelefoner har udviklet trådløse høretelefoner, som også kaldes ’wireless headphones’. 

Kom i gang med din yndlingsmusiker

Du har nok allerede prøvet at løbe med musik i ørerne. Og det er der god grund til. Flere eksperter mener faktisk, at musik er med til at forbedre din præstation med 15 %. Så tænd for din yndlingsmusiker og sprint derudaf. Musik gør løbeturen sjovere og mange finder det motiverende. Musik til træningen er noget, de fleste bruger, og markedet for høretelefoner inden for sportsheadset er steget i takt med at flere mennesker dyrker sport. Det store spørgsmål er så, hvilke er de rigtige høretelefoner, som passer til mig. 

Selvfølgelig er der både fordele og ulemper ved alle høretelefoner. Nogle producenter går mere op i lydkvaliteten, hvorimod, at andre producenter foretrækker mere behagelige/komfortable høretelefoner. Især airpods fra Apple er eksploderet de seneste år. Man kan simpelthen ikke komme uden om Airpods, hvis man vil snakke om kabelfri/ledningsfri høretelefoner. Der er noget ved, at man ikke behøver at knokle eller forstyrres af ledninger, når man er ude at løbe en tur, eller løfte en tung stang. Det gør bare træningen dét lettere. Sæt din yndlingssang på, og kom ud over stepperne med dine trådløse høretelefoner. 

Tag det med når du træner

Hvis du ikke er stor fan af trådløse høretelefoner, og ser ingen grund til at skifte dine høretelefoner med ledninger ud, så vil det være en rigtig god ide at investere i en mobilholder. Det er en god alternativ, og det hjælper med at bevæge dig frit og hurtigt, uden at du bliver forstyrret med dinglende kabler. En mobilholder til løb er lavet til at sikre din telefon fra at falde ud og du får flere forskellige ledningsudgange. Det betyder, at du ikke behøver at tænke på, hvordan din telefons ledninger kommer til at sidde.