Lav en raw chokolade bar

Sådan gør du! Her har du en skøn snack, der altid er en succes hos børnene, som selv kan bestemme hvad der skal i deres chokolade bar.

Skrevet d. 22. juni 2018 af
Du har allerede afgivet din bedømmelse.
Vær den første til at bedømme dette indlæg!

Ingredienser til raw-chokolade bar

  • 1 dl kakaosmør
  • 1 dl kokosolie
  • 3 spsk rå kakaopulver
  • 1 spsk agave/honning (eller en passede mængde stevia for en helt sukkerfri version)
  • 1 spsk lucuma pulver (kan undlades)
  • 1 knivspids vanilje pulver
  • 1 knivspids salt
  • 1 dl morbær/gojibær
  • 1 dl cashewnødder
  • 1 dl mandler
  • 2 spsk kakao nips

Hvordan

Hak cashewnødder og mandler og bland med morbær og kakao nips.

Drys blandingen i bunden af en rugbrøds form beklædt med bagepapir.

Over vandbad smeltes kakaosmør og kokosolie. Efterfølgende røres kakaopulver, agave, lucuma, vanilje og salt i.

Massen hæles derefter over blandingen i bunden af formen.

Sæt formen i køleskabet/fryseren indtil massen er stivnet.

Knæk så pladen i mindre stykker og nyd med en kop varm te!