Lav en raw chokolade bar

Skrevet d. 22. juni 2018 af
Du har allerede afgivet din bedømmelse.
Vær den første til at bedømme dette indlæg!

Sådan gør du! Her har du en skøn snack, der altid er en succes hos børnene, som selv kan bestemme hvad der skal i deres chokolade bar.

Ingredienser til raw-chokolade bar

  • 1 dl kakaosmør
  • 1 dl kokosolie
  • 3 spsk rå kakaopulver
  • 1 spsk agave/honning (eller en passede mængde stevia for en helt sukkerfri version)
  • 1 spsk lucuma pulver (kan undlades)
  • 1 knivspids vanilje pulver
  • 1 knivspids salt
  • 1 dl morbær/gojibær
  • 1 dl cashewnødder
  • 1 dl mandler
  • 2 spsk kakao nips

Hvordan

Hak cashewnødder og mandler og bland med morbær og kakao nips.

Drys blandingen i bunden af en rugbrøds form beklædt med bagepapir.

Over vandbad smeltes kakaosmør og kokosolie. Efterfølgende røres kakaopulver, agave, lucuma, vanilje og salt i.

Massen hæles derefter over blandingen i bunden af formen.

Sæt formen i køleskabet/fryseren indtil massen er stivnet.

Knæk så pladen i mindre stykker og nyd med en kop varm te!