Kickstart en aktiv og sund hverdag med en motionscykel

Sponsoreret indhold

Det er aldrig for sent at skille sig af med nogle mindre sunde vaner og ændre på sin livsstil. Derfor synes vi også, at du skal gribe muligheden for at komme i bedre form og føle dig bedre tilpas. Du vil næppe opleve en forvandling fra den ene dag til den anden, men med den rette tilgang til tingene kombineret med masser af motivation og passion er vi sikre på, at du kan nå dine mål.

Er målet at tabe dig og / eller at komme i bedre fysisk form, så vil du bl.a. kunne gøre klogt i at investere i træningsudstyr. Blandt de bedste motionsmaskiner vil du bl.a. støde på motionscyklen, som udmærker sig på mange parametre.

Derfor ser vi stor værdi i motionscyklen

For at kunne dyrke cardio året rundt er det oplagt at købe en motionsmaskine af den ene eller anden art. Det kunne være et løbebånd, en crosstrainer eller en romaskine, men det kunne selvfølgelig også være en motionscykel. Kondition.dk er store tilhængere af at bruge en motionscykel til cardio, og vi deler deres store begejstring.

Vi kan ikke garantere dig bedre resultater, hvis du vælger en motionscykel til fordel for en anden motionsmaskine, men det skal ikke være nogen hemmelighed, at der er mange fordele ved denne motionsform.

Her er alle fordelene

Fordelene ved motionscykler er mange. Vi finder det især relevant at fremhæve følgende positive sider:

  1. Yderst skånsom motionsform – Det er en kendsgerning, at nogle motionsformer er mere slidende end andre for bl.a. knæ og led. Dette skal du tage højde for, hvis du gerne vil minimere risikoen for at løbe ind i skader og skavanker. Motionscykling er generelt meget skånsomt over for knæ og led, idet din krop ikke udsættes for det samme pres og stød som ved f.eks. løb. Derfor egner motionscykling sig også formidabelt til genoptræning.
  2. Koncentreret træning af underkroppen – Som udgangspunkt anbefaler vi, at man træner hele kroppen, men ønsker du at fokusere målrettet på din underkrop, så vil du kunne drage stor nytte af en motionscykel. Her vil du nemlig kunne arbejde fokuseret med træning af lår, læg og bagdel. Dette vil give dig flotte og stærke ben.
  3. Høj forbrænding – Nu kommer vi til den største fordel for dig, der ønsker at tabe dig – du kan nemlig se frem til at forbrænde en masse fedt og kalorier. Den reelle forbrænding afhænger dog af henholdsvis intensitet og belastning.
  4. Fylder mindre end andre motionsmaskiner – Stiller du en motionscykel ved siden af f.eks. en crosstrainer eller et løbebånd, så vil du erfare, at en motionscykel fylder markant mindre. Dette er en yderst stor fordel, såfremt det er meningen, at motionscyklen skal stå i stuen eller et andet sted, hvor der ikke er så meget plads.

Hvad skal jeg give for en god motionscykel?

Skal du have en god motionscykel, som kan holde i mange år, så fraråder vi at kigge på de helt billige motionscykler på markedet. Typisk skal du op og give omkring 4.000-6.000 kroner for en motionscykel, der kvalitets- og funktionsmæssigt kan indfri dine ønsker.