Hvordan brænder man karry af?
Karry er et meget populært og højtelsket krydderi blandt danskerne. Så højt at vi...
Sådan laver man nemt og enkelt sprøde pommes frites - og så smager de helt fantastisk. En absolut fredags favorit - lækre ovnbagte kartofler med 4 forskellige krydderi blandinger.
Skrevet d. 16. juni 2022 af Lau Christensen
Vi har lavet en opskrift, der kan hjælpe dig med at lave de lækreste og sprødeste pommes frites!
Tænd ovnen på 220 grader varmluft.
Kartoflerne skæres i både og lægges på en bageplade. Stilles i ovnen i ca. 10 min for at tørre.
Tag pladen ud, hæld olivenolie over kartoflerne og vend med en paletkniv.
Lav så 4 separate områder hvor man kan drysse de 4 forskellige krydderi blandinger på og put dem tilbage i ovnen i ca. 10-15 min.
Tages ud når de er lysebrune, eller når den ønskede sprødhed er opnået.
4 fantastiske og unikke blandinger
Bland krydderierne sammen og opbevar eventuelt rester i en lufttæt beholder
Lækre dip forslag: Sukkerfri ketchup, streich dip (mango chili/rucula tomat/gurke/karry), stærk dijon sennep eller andet efter smag