Forbrænd kalorier med nye sportsgrene

Holder du dagligt øje med hvor mange kalorier, som du forbrænder, kontra antallet af kalorier, som du indtager? Så kender du uden tvivl til den hovedpine, det nogle gange kan være at skulle dyrke den samme type motion uge efter uge. Selvom det er fantastisk at se resultaterne af sit hårde arbejde, så kan det godt blive kedeligt at skulle løbe, gå eller cykle hver eneste dag. Derfor kan det være rart med inspiration til nye sportsgrene, som kan give sved på panden og kalorierne kamp til stregen.

Sponsoreret indhold
Padel tennis udendørs

Vi har herunder kigget på nogle af de sportsgrene, som ofte bliver undervurderet, når det kommer til at mikse lidt i sine ugentlige træning. I vores optik handler det om, at du skal kunne holde fast i din livsstil, og derved mener vi også, at det kræver lidt forandring i træningsformerne.

Padel tennis er sjovt og hårdt på samme tid

Der springer padel tennis baner op over alt i Danmark på nuværende tidspunkt. Har du endnu til gode at høre om sportsgrenen, så er det nu på høje tide. Padel tennis er lige nu, angiveligt, den hurtigst voksende sportsgren i Europa. Du har derfor højst sandsynligt hørt nogle af dine venner, kollegaer eller bekendte snakke om sportsgrenen.

Det er et relativt simpelt spil. Du spiller med et padel bat og en bold, der mest af alt minder om en tennisbold. Spillet er en blanding mellem tennis og squash – derfor er der rig mulighed for, at du kan få pulsen op og forbrændt nogle kalorier.

Squash bliver ofte undervurderet

Fra den ene ketcher sport til den anden. Vi kigger nu nærmere på squash, som også vinder større og større popularitet blandt danskerne. Der findes et hav af squashbaner i Danmark, da sportsgrenen har været tilstede her i landet i længere tid end eksempelvis padel tennis.

De første par sæt i squash kan synes svære og umedgørlige. Herefter bliver det dog en fantastisk sjov sportsgren, som i høj grad får pulsen op. Du får trænet store dele af kroppen, og selvom man blot spiller i en time, så kan vi godt garantere for, at der er basis for at have forbrændt et hav af kalorier. Husk dog at investere i en god squashketcher, da det ellers kan modarbejde dig i dit spil. Du finder blandt andet squashketchers hos Ketshop.dk.

Det er ofte en tand billigere at leje squashbaner, end det er at leje padel tennisbaner. Ønsker man derfor at starte ud med en lidt billigere løsning, så kan squash være det rette valg.

Badminton har altid været en sikker vinder

De fleste i Danmark har stiftet bekendtskab med badminton. Har du det dog endnu til gode, så er det på tide. Ønsker du at forbrænde så mange kalorier som muligt, så anbefales det dog, at du spiller en mod en. Herved kan du vide dig sikker på, at du skal ud og løbe efter bolden, hvilket gør det til et ekstremt hårdt men sjovt spil.