Få hjælp til at finde din nye eyeliner

Gennem årtier har den fulgt os og sørget for markerede, elegante øjne. Eyelineren er et klassisk makeupprodukt og et forever must-have, der aldrig går af mode, selvom stilen og farven på stregen varierer fra tid til anden. De seneste år har især den flydende eyeliner vundet ind i forbindelse med det populære winged eyeliner look. Med sine mange år på bagen, findes der i dag utallige variationer af eyelineren, og det kan være svært at gennemskue, hvilken en, der passer bedst til dig. Læs med her og få tips til, hvordan du udvælger den bedste eyeliner.

Sponsoreret indhold
Kvinde der bruger eyeliner

Lad dig inspirere af andres eyeliner test

Bliver du også forvirret over det store udvalg af eyelinere på makeup-hylderne? Inden du giver dig i kast med at prøve alverdens forskellige modeller på håndryggen i butikken, kan det være en rigtig god idé at indsnævre udvalget ved at tjekke en god eyeliner test ud på nettet på forhånd.

Her kan du læse om fordele og ulemper ved forskellige modeller, efter de er testet, hvilket giver dig et godt overblik over, hvad der findes på markedet, og hvad de forskellige modeller kan. Noterer navnet på de eyelinere, som du synes, lyder som noget for dig, bliver det endda super nemt efterfølgende at gå ned i din foretrukne makeup-forretning og prøve de udvalgte eyelineres farve og tekstur på egen hud.

Find ud af, hvilket look du ønsker at skabe

Det er desuden en god hjælp for dig selv at sætte dig ind i, hvilket look du ønsker at skabe med eyelineren, inden du går ud og investerer i en ny.

De forskellige eyelinere har nemlig vidt forskellige kvaliteter, og dit valg af eyeliner afhænger derfor i høj grad af, hvilken type makeup du skal lægge med eyelineren. Er du til det populære winged eyeliner look, der giver cateyes, kan du eksempelvis overveje at gå efter den våde, flydende model, da den giver en skarp og præcis kant, som passer til dette look. Blyanten er den klassiske og nok meste kendte udgave af eyelineren.

Den er specielt god, hvis man ønsker et mere råt og look med smokey eyes. Det er dog meget individuelt, hvad folk bedst kan lide at arbejde med, og du kan derfor med fordel prøve både en våd og tør eyeliner i butikken for at finde ud af, hvad du selv foretrækker.

Plads til farver og leg med eyelineren

Er du helt ny med eyelineren, kan den godt være en lidt svær kunst at mestre i starten. Men bare rolig – øvelse gør mester, så det er bare med at prøve dig frem. Der findes eyelinere i alverdens farver og nuancer, så du kan skabe unikke looks, der passer til forskellige anledninger. Her sætter kun fantasien grænser!

Skal du i nærheden af vand, eller skal din streg bare holde hele dagen på farten gennem vind og vejr, kan du med fordel prøve kræfter med en vandfast udgave. Den vandfaste eyeliner kan dog være mere strid mod øjet end andre modeller, så er du meget sart omkring øjnene, bør du altid tage dine forholdsregler. Gå i stedet efter en plejende eyeliner uden parfume og parabener.