Cremede pebermynte kugler

Disse fantastiske cremede pebermynte kugler smelter i munden og er hjemmelavede fra bunden af.Skønt pebermynte fyld indeni og et lag af sprød mørk chokolade udenpå. Læs med her og afprøv selv.

Skrevet d. 11. juli 2018 af
Du har allerede afgivet din bedømmelse.
Vær den første til at bedømme dette indlæg!

Pebermynte fyld

Ingredienser: 

1,5 dl iblødsatte cashewnødder (se note)
1,5 dl koldpresset kokosolie, smeltet over vandbad
3 spsk agave sirup
2 spsk mandelmælk
1 tsk pebermynte dråber

Hvordan: 

Blend cashewnødder, smeltet kokosolie, agavesirup, mælk og pebermynte dråberne i en god blender eller foodprocessor. Blendes indtil massen er helt glat.
På en bageplade lægges små bolde af massen (tages med en teske) og mases derefter flade med en spiseske. Sættes i fryseren (ca.20-35 min ) imens chokoladen laves.

Chokolade 

Ingredienser:

2 dl mørke sukkerfri chokolade knapper
(eller mørk chokolade hakket)
1/2 spsk kokosolie

Hvordan: 

Smelt chokoladen og kokosolien sammen i en lille gryde over lav varme.
Lad chokoladen køle ned i nogle minutter.
Dyb de flade pebermynte kugler i chokoladen og læg tilbage på bagepapiret.
Fryses i yderligere 10 minutter og er nu klar til at blive spist!

Velbekomme!