Cremede pebermynte kugler

Disse fantastiske cremede pebermynte kugler smelter i munden og er hjemmelavede fra bunden af.Skønt pebermynte fyld indeni og et lag af sprød mørk chokolade udenpå. Læs med her og afprøv selv.

Pebermynte blade

Pebermynte fyld

Ingredienser: 

1,5 dl iblødsatte cashewnødder (se note)
1,5 dl koldpresset kokosolie, smeltet over vandbad
3 spsk agave sirup
2 spsk mandelmælk
1 tsk pebermynte dråber

Hvordan: 

Blend cashewnødder, smeltet kokosolie, agavesirup, mælk og pebermynte dråberne i en god blender eller foodprocessor. Blendes indtil massen er helt glat.
På en bageplade lægges små bolde af massen (tages med en teske) og mases derefter flade med en spiseske. Sættes i fryseren (ca.20-35 min ) imens chokoladen laves.

Chokolade 

Ingredienser:

2 dl mørke sukkerfri chokolade knapper
(eller mørk chokolade hakket)
1/2 spsk kokosolie

Hvordan: 

Smelt chokoladen og kokosolien sammen i en lille gryde over lav varme.
Lad chokoladen køle ned i nogle minutter.
Dyb de flade pebermynte kugler i chokoladen og læg tilbage på bagepapiret.
Fryses i yderligere 10 minutter og er nu klar til at blive spist!

Velbekomme!