Anmeldelse: Nutramino Crispy Vanilla & Caramel 64G

Personlig vurdering og anmeldelse af Lau Christensen. Til daglig arbejder jeg på et kontor, hvor jeg som udgangspunkt også bruger størstedelen af mine timer. Især under corona, har de fysiske møder næsten ikke eksisteret, hvilket naturligvis har resulteret i endnu flere kontortimer. Dette har også gjort, at jeg har oplevet en anderledes snack-lyst, end jeg før har været vant til – og her er det Nutramino-baren; Crispy Vanilla & Caramel bliver aktuel for mig.

Sponsoreret indhold

En personlig favorit

Baren her er min favorit. Det er den Nutramino-bar jeg bedst kan lide, og ifølge min smagsoplevelse minder den mindst om en tør proteinbar. Den er ”snasket” på den rigtige måde og giver næsten en dessertagtig effekt.

At bruge baren som et alternativ til kage, wienerbrød eller lignende, som ikke uvant kan blive serveret på et kontormiljø, har for mig fungeret rigtig godt – men baren kan bruges til mere end det.

Til sport og den aktive livsstil

Jeg er sportsaktiv og dyrker basketball på højt niveau. Jeg er ikke kalorieforskrækket som sådan, da jeg ved at jeg nok skal få rørt mig de nødvendige minimum 30 minutter dagligt – og også mere end det. Men ligesom alle andre, har jeg også en sød tand, hvor en proteinbar som denne er et foretrukken valg. Baren er med sine 266 kalorier og 20 gram protein det som er mest tiltalende. Relativ få kalorier, men samtidig et højt proteinindhold, der gør at jeg også kan fremme min restitution og træning.

Så derfor; ligegyldig mit udgangspunkt, kontorarbejde eller til sport, så er der et godt match mellem min opfattelse af hvad en god proteinbar skal kunne, og det som Crispy Vanilla & Caramel kan.

Bonus: Før covid-19 epidemien ramte, var jeg også relativ ofte på landevejen. Her synes jeg også baren fungerer rigtig godt – enten til før eller efter et møde, hvis man lige har brug for det lille mellemmåltid.

Husk at baren ikke skal erstatte en sund og balanceret kost, men mere som noget ekstra – enten som en dessert eller mellemmåltid. Jeg anvender den personligt til begge ting.

Læs mere om baren hos Nutramino her.