Kosttilskud har rod i nordisk tradition

HELSE OG SUNDHED: Gammel og næsten glemt viden om de mange nyttige planter ligger til grund for familievirksomheden Herba Nordic, der producerer kosttilskud. Kosttilskuddene Verimmun og Equitox har begge veganermærket.

kosttilskud fra Herba-Nordic

logo herba nordic

Efterår og vinter er absolut højsæson hos den lille familievirksomhed Herba Nordic, som producerer kosttilskud.

De to produkter, den etårige virksomhed indtil nu er kommet ud med, retter sig nemlig lige præcis mod denne årstid.

Verimmun indeholder forskellige urter, der især har fokus på at virke beroligende i hals og mund i tilfælde af irritation som for eksempel i forbindelse med en forkølelse.

Det andet kosttilskud, Equitox, er med urter, der er udvalgt for at øge udskillelsen af affaldsstoffer fra kroppen.

Urter fra den danske og nordiske natur

Urterne kan findes af alle ude i naturen her i Norden og Danmark, og brugen af planterne har da også historisk rod langt tilbage i tiden og i familien bag Herba Nordic.

De gamle i familien kan stadig berette om, hvordan ældre familiemedlemmer gik ud i naturen for at sanke lægeplanter, der skulle bruges for at lindre og forebygge.

Godt og grundigt rodfæstet i naturen kan man derfor også se på Herba Nordic som en del af den nye nordiske trend, som vi ser overalt i mad, kunst og kultur i disse år.

Kosttilskud for veganere og vegetarer

Mange kosttilskud kan faktisk ikke indtages af vegetarer eller veganere. Det kan både Verimmun og Equitox, da der ikke er brugt animalske kapsler.

Produkterne har da også opnået at få veganermærket, hvilket bliver mere og mere vigtigt for en del af befolkningen.

Kosttilskud og kost

Kosttilskud kan for mange være en rigtig god ide som supplement til en god og alsidig kost.

Det sidste er vigtig – for ikke at sige det vigtigste.

Herba Nordic slår først og fremmest til lyd for, at danske familier sørger for at få god, solid og ikke mindst afvekslende kost.

Herefter kan man så supplere med kosttilskud, hvis man mener der er behov for det. Det kan der sagtens være, og så har kosttilskud helt sikkert en berettigelse.

Husk også motion

Kost og kosttilskud alene gør det ikke. Motion er også en vigtig faktor.

Herba Nordics vision er at oplyse om det gode liv og afhjælpe, der hvor der er mangler.

Med motion, kost og kosttilskud i rette mængder, er man nået et godt skridt hen mod et sundt og godt liv, og det er i bund og grund det, der ligger i familietraditionen med at supplere med urter fra vores natur.