Sådan kan du få tiden på motionscyklen til at føles kortere

Det er ikke alle, der er vilde med at motionere. Er du én af dem, der ikke er så vild med det, så kender du – med garanti – til at tiden på en motionscykel kan føles lang. Du kan dog få den til at føles kortere, hvis du har de rette midler. Du skal dog ikke være bekymret for om du har dette, for det kræver blot en smartphone.

Sponsoreret indhold
kvinder i rød toppe på motionscykler

Derfor er det også nemt at få det til at virke som en kortere stund, når du sætter dig op på en motionscykel. Det er en klar fordel, da det dermed er noget, alle kan udnytte, hvis de har lyst til det. Derfor er det bestemt også noget, du bør overveje, hvis du føler du har svært ved at overtale dig selv til en tur på motionscyklen.

Du skal blot medbringe en form for underholdning

Det kræver ikke andet end at du medbringer en form for underholdning. I og med at du sidder stille, når du cykler på en motionscykel, så er der rig mulighed for at foretage dig andet imens. Det er en klar fordel, hvis du synes, det er kedeligt blot at trampe løs i pedalerne. Derfor er det også noget, du bør overveje kraftigt.

Som angivet tidligere, så har du mange muligheder i denne sammenhæng. Hvis blot du har din smartphone og et headset med i fitnesscenteret, så kan du lave alt fra at se film til at spille spil, imens du cykler. Det kan få tiden på cyklen til at føles en del kortere. Det er selvfølgelig også derfor, der er så mange, der gør det.

Du kan derfor give dig i kast med at se en tv-serie, se videoer på YouTube, lytte til en lydbog eller spille et spil hos Mr Green Danmark. Vælger du det sidste, så skal det dog ske med stor omhu, da du kan ende med at tabe penge. Heldigvis kan du også finde en lang række spil til din smartphone, der ikke kræver et indskud.

Der er mange, der er glade for at streame imens

Der er rigtig mange, der er glade for at streame, når de cykler på motionscykel. På denne måde kan du holde dit fokus på noget andet, i stedet for at tænke på, at det er kedeligt og hårdt at cykle. Det kræver faktisk ikke andet end at du har en smartphone med Netflix app’en på. Har du det, så kan du nemt streame løs imens.

Det er dog en fordel, hvis du har et fitnesscenter med WiFi. Det kan ende med at koste dig en del data, hvis du skal streame film og serier via 3G eller 4G hver gang. Heldigvis er det noget, du kan finde i langt de fleste fitnesscentre i dag. Det er især gældende i de store kæder som fx LOOP Fitness, Fitness World, Sats mv.

Hvis du først har prøvet én gang at streame en film imens, så vil du også mærke, at det er noget helt andet. Derfor kan det også klart anbefales.