Smuk hud er sund hud

I samarbejde med Lillian Korntved Pabst (NSE Brand Director) kommer vi i dette indlæg omkring huden. Lillian har mange års erfaring og ikke mindst en stor viden inden for dette område. Læs hendes opfattelse på: smuk hud er sund hud.

pige med flot hud

De grundlæggende principper

Det er vist ikke nogen hemmelighed, at de fleste af os, fra vi rammer teenage alderen, dagligt kigger os i spejlet, og beslutter om vi er tilfredse med det vi ser, eller vi føler for, at gøre noget ekstra for at kunne begejstres for vores spejlbillede.

Vi bliver bombarderet med råd fra mange sider, og alle er sikkert givet i bedste mening, men vi er jo alle forskellige, og det der virker for den ene, virker måske ikke for den anden.

Der er dog noget grundlæggende viden, vi kan gøre brug af, for at holde vores hud sund og smuk i længere tid. Her i blandt viden om uønskede fyldstoffer, i de produkter, vi påfører vores hud, miljø og forurening, kost og livsstil, den mekaniske ældning, og så er det hele den spændende forskning og nye viden, omkring den genetiske ældning, og hvorledes vi kan påvirke den i positiv retning.

Det startede med et Amerikansk institut

Det hele startede med, at et Amerikansk institut fik til opgave at kortlægge de menneskelige gener, som jo er vores personlige “printplade”. Efter mange års forskning, fandt de en stor gruppe af de gener, som var dem som påvirkede vores ældningsprocesser. Vi har jo, de samme gener fra fødsel til død, men måden de påvirker vores celler på, forandres med alderen.

Vi vil med samme livsstil som vores forældre, ældes i nogenlunde samme tempo, og udtryk som dem. Prøv at se på dine forældre, og se om du måske kan genkende nogle ældningstræk. Såsom fine linjer omkring øjnene, tendens til tunge øjenlåg, næsefoldens dybde, og udformning m.m.

En stor Amerikansk virksomhed, som gennem mange år har forsket i, og produceret hudpleje ud fra principperne, om at undgå alle unødvendige fyldstoffer, fra f.eks. benzin og olie-industrien, men istedet bruge naturlige ingredienser, kombineret med videnskab, for at frembringe de sundeste og mest effektive produkter, gik sammen med instituttet, for at forske I om man kunne fremstille sunde og effektive produkter, til både ind- og udvendig brug, som kunne gå efter kilderne til ældning.

De fik et gennembrud ved at bruge såkaldte “heat-maps” hvor man kan måle genernes aktivitet, og påvirkning af cellerne, og derefter kunne teste sig frem til hvilke naturlige ingredienser, som var effektive til enten at, skrue ned, eller op,  for generenes påvirkning af vore celler.

Det har givet en helt ny kategori af produkter, som virkelig kan gøre en forskel for vores hud, og hvis vi blot kigger på det vi kan påvirke udefra, er jeg især begejstret for 2 gadgets (med produkter til) – som er virkelig effektive, både på daglig basis, men også på den lange bane, til netop at sørge for en både, sund, smukkere og yngre hud.

Har du hørt om AgeLOC LumiSpa?

AgeLOC LumiSpa, er en gadget vi bruger, til dagligt at sørge for at holde vores hud ren, ved at  fjerne makeup, snavs, overskydende fedt, døde hudceller og dybderense vores porer. Samtidig sørger den for over tid, at mindske rødmen, give mere glød til huden, og en finere og glattere ud.

Den benytter sig af Mikro-pulsering, som sætter gang i blodcirkulationen, og sørger for at cellernes aktiveres, og der tilføres flere proteiner til overhuden.

AgeLOC LumiSpa bruges 1-2 gange dagligt i 2 minutter, og kan tages med under bruseren til det daglige bad. Bruges sammen med en AgeLOC Cleanser, efter eget valg, og der er 5 forskellige at vælge mellem, alt efter hudtype, eller udfordringer man måtte have med huden.

Eller en AgeLOC Galvanic Spa?

AgeLOC Galvanic Spa, bruges sammen med AgeLOC Pre- and Treamtment Gels, 2 gange 5 minutter om ugen, og er professionel spa behandling til hjemmebrug. AgeLOC Galvanic Spa, er noget af det mest effektive til følgende nøgleområder:

  • Dybderensning af huden
  • Blødgøring og rensning af porer
  • Fugt tilførsel
  • Tilførsel af AgeLOC ingredienser
  • Opstramning af huden
  • Reducering misfarvninger
  • Minimering af fine linjer og rynker
  • Mere end dobbelt så god optagelse, af den serum/creme der efterfølgende anvendes.

Galvanic SpaHar du endnu ikke prøvet hverken AgeLOC LumiSpa eller AgeLOC Galvanic Spa, så hjælper jeg gerne, med at henvise dig til, en i din nærhed, som kan give dig en demobehandling.

Tilføj en kommentar i dette indlæg, og Lillian vil tage fat i dig, hvis du har lyst til at høre mere.

Lillian Korntved Pabst
NSE Brand Director

Kontaktoplysninger: 

Mail: pabst@mail.dk
Tlf: 2192 2464