Argan olie; en ægte multitasker

Sponsoreret indhold
argan oil

Dette er sponsoreret indhold

Argan olie er utrolig populært og det er med rigtig god grund. Argan olie har gode mange egenskaber og er derfor en ægte multitasker, hvorfor olien jo nærmest kan ses som et vidundermiddel. Olien er fuld af en masse antioxidanter og indeholder ligeledes en masse E-vitamin, som blandt andet er med til at stimulere dit immunforsvar. Har du lyst til at vide mere om, hvad Argan olie egentlig kan bruges tid og dermed hvilke forskellige funktioner den har, så læs med videre og bliv klogere på området.

Argan olie som hudplejeprodukt

Som du måske i forvejen ved, er Argan olie et fantastisk hudplejeprodukt, som hjælper med at holde huden sund og fugtig. Olien er ligeledes med til at forebygge tør hud og kan enten bruges som et alternativ til din ansigtscreme, eller du kan vælge blot at blande et par dråber i din ansigtscreme. Desuden er olien også god til forebyggelse af rynker, som jo er noget vi alle er interesseret i. Derudover kan du også bruge Argan olie på kroppen, hvor du igen kan vælge at påføre den direkte eller blande nogle dråber i din bodylotion. Det store indhold af E-vitamin er også med til, at holde din hud smidig.

Argan olie i håret

Har du også problemer med tørt hår og spaltede spidser? Argan olie er også perfekt som hårplejeprodukt og er med til at styrke dit hår og give det mere glans. Her findes der forskellige måder hvorpå, du kan bruge olien som hårplejeprodukt. Først og fremmest kan du bruge den som en hårkur, hvor olien påføres i håret og skylles ud dagen efter. Derudover kan den bruges i den nederste del af dit hår, til at forebygge spaltede spidser. Desuden er den også rigtig god, hvis du har tendens til kruset hår. 

Argan olie i din madlavning

Har du prøvet at bruge argan olie i din madlavning? Økologisk argan olie kan faktisk også bruges når du laver mad, eksempelvis til at hælde ud over salaten eller måske ovenpå en pastaret. Dog skal du ved brug af argan olie i din madlavning være opmærksom på, at olien udelukkende bruges kold og ikke egner sig til stegning og bagning, da den ved opvarmning kan omdanne sunde umættede fedtsyrer til transfedtsyrer. Desuden sælges olien separat til kosmetisk brug og til madlavning, og du kan derfor ikke bruge den samme olie til begge dele.